Össze kellene szednem mindent, de tutira van egy géptető(nem tökéletes teljhesen, de nem vészes),körbe az összes üveg a szélvédő kivétlével(megvan az is, de szét van törve),kék kárpitok, talán a kardánbox is, fűtéskonzol kompletten,hátsó lámpák(ezeket át kell vizsgálni esztétikailag),talán homlokrács is van valamelyik oldalra,két első villanyablak mechanikával(javítandó), meg mg ki tudja mi...[/quote]
Össze kellene szednem mindent, de tutira van egy géptető(nem tökéletes teljhesen, de nem vészes),körbe az összes üveg a szélvédő kivétlével(megvan az is, de szét van törve),kék kárpitok, talán a kardánbox is, fűtéskonzol kompletten,hátsó lámpák(ezeket át kell vizsgálni esztétikailag),talán homlokrács is van valamelyik oldalra,két első villanyablak mechanikával(javítandó), meg mg ki tudja mi...[/quote]
Össze kellene szednem mindent, de tutira van egy géptető(nem tökéletes teljhesen, de nem vészes),körbe az összes üveg a szélvédő kivétlével(megvan az is, de szét van törve),kék kárpitok, talán a kardánbox is, fűtéskonzol kompletten,hátsó lámpák(ezeket át kell vizsgálni esztétikailag),talán homlokrács is van valamelyik oldalra,két első villanyablak mechanikával(javítandó), meg mg ki tudja mi... _________________ E12-518;E28-523iA;E28-524TD;E23-728iA
Köszi.
Akkor majd hétvégén készítek a másikról is. Az egy kicsit, hmmm hogyismondjam, szóóóval izé, fényképen egyikoldalról jól néz ki. Belül szerintem gyönyörű.
akkor a belsejéről
Igyexem, csak az előzőek túl nagyra sikeredtek és most le kell kicsinyítenem.
Köszi.
Akkor majd hétvégén készítek a másikról is. Az egy kicsit, hmmm hogyismondjam, szóóóval izé, fényképen egyikoldalról jól néz ki. Belül szerintem gyönyörű.
Köszi.
Ilyen még nem volt, gondoltam többen is leszünk.
Képeket majd teszek fel később. Remélem lesznek róluk profi képek is.
üdv a csapatban!
Köszi. Akkor ahogy igértem tennék fel egy-két képet az autómról.
kérek egy kis Helpet a képbeillesztés rejtelmeiről!
a fotóalbumban tudsz létrehozni saját albumot és oda tudod a képeid feltölteni...
szerintem nem ördöngősség...
ha kérhetem, akkor olyan 40-60kb-os képeket tölts fel, mert akkor sokat tudsz feltölteni...
Köszi, próbálom átrágni magam a képfeltöltés rejtelmeit.
[img]http://www.bmwautoklub.hu/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=44[/img]
Ilyen még nem volt, gondoltam többen is leszünk.
Képeket majd teszek fel később. Remélem lesznek róluk profi képek is.
üdv a csapatban!
Köszi. Akkor ahogy igértem tennék fel egy-két képet az autómról.
kérek egy kis Helpet a képbeillesztés rejtelmeiről!
a fotóalbumban tudsz létrehozni saját albumot és oda tudod a képeid feltölteni...
szerintem nem ördöngősség...
ha kérhetem, akkor olyan 40-60kb-os képeket tölts fel, mert akkor sokat tudsz feltölteni...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban